Информация за доставка

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Еконт Експрес“ ООД в съответния град.


Цените за доставка са описани в страницата на всеки продукт в графата „Доставка и Плащане“.


Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.


Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на „Еконт Експрес“ ООД да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.


1.ПЛАЩАНЕ


Заплащането на поръчаната стока може да се извърши по три отделни или в комбинация един с друг начина, като независимо от избрания начин на плащане, сумата за заплащане е една и съща и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.


С „наложен платеж” - плащане в брой на куриера при доставката;


1.2 За всяка поръчана стока потребителят трябва да заплати цената, която е обявена в електронния магазин към момента на поръчката. Цената на всяка стока може да се променя динамично.


2. Плащане


2.1. Плащането на продуктите става по следния начин - плащане в брой на куриера при доставката;


3.Заплащането може да стане и по банков път - при този случай продукта/поръчката/ се изпраща след като трансфера бъде отразен в нашата сметка.


4.Разплащането може да стане и през PAY.BG


5.Разплащането може да стане и през EasyPay BGN